Precis beställt...


Jag har precis beställt ett specialfönster i Stockholm. Jag vill ha det på ett speciellt ställe i huset där solen oftast lyser. Det är vid mitt hemmakontor som står precis bredvid fönstret. Det är en otroligt fin utsikt men det är väldigt irriterande att solen hela tiden lyser in och bländar en, det gör det väldigt svårt att se vad som finns på skärmen och jobba. Men efter jag fått det här fönstret så kan jag kolla ut på utsikten och jobba utan problem. Det blir som ett par gigantiska solglasögon. Det kommer att bli kanon bra det måste jag säga. Jag ser verkligen fram emot att fönstret ska komma. Jag är dock inte händig alls så jag vet inte riktigt hur jag ska montera det. Jag tror nog att jag ska ringa en firma som får komma och fixa det då jag inte kan något alls. Det hade ju verkligen vart en fördel om man var händig. Men hur som helst så kommer det ju att funka kanon bra med en firma också, så det är inga problem alls det. Jag har fått tips om en firma som ska vara riktigt bra som har hjälpt en kompis att byta fönster ett antal gånger. Jag tror nog att det kommer att bli kanon bra det måste jag säga. Jag hoppas bara att fönstret kommer att se snyggt ut sen bara. Det står att det inte ska vara som riktiga solglasögon för då blir det ju väldigt mörkt och konstigt. Men det är något special glas som ska fungera riktigt bra. Så jag hoppas verkligen att det kommer att se bra ut. Men det är jag nästan hundra procent säker på. Jag har kollat på bilder och sett hur glaset ser ut. Så nu är det bara att vänta på leveransen.